Alkmaar, 21 november 2014. In november wordt de Jazz jam sessie in Proeflokaal De Boom een feestje. Dan bestaat de avond, inmiddels een begrip voor muziekliefhebbers in en om Alkmaar, 11 jaar. Iedere maand is het een gezellige en traditionele Jazz repetitie met Jamsession mogelijkheden vanaf 21.00 uur in Alkmaar. Zoals gewoonlijk zal Walter Mooij Jazz Trio & Friends weer de kern van de sessie vormen.

Het doel van deze avonden is om jongen en oud samen te laten musiceren en ideeën uit te wisselen. In 2008 is een CD uitgekomen van het Walter Mooij Jazz Trio & Friends, ontsproten uit deze Session meetings. De baten hiervan worden aan Stichting Pink Ribbon geschonken.

Het Trio bestaat nu uit John Erich contrabas, Joop Kooger drums & vocals, Walter Mooij piano. Meer informatie op de website van het Jazztrio en de website van De Boom, gelegen aan de Houttil.

 

Pin It
Bekeken: 1689x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/