Alkmaar, 21 november 2014. In Alkmaar werd op 14 augustus 1954 de eerste profwedstrijd van Nederland gespeeld. Alkmaar ’54 won met 3-0 van Venlo. Ter ere van het 60-jarig bestaan van het vaderlands profvoetbal werd donderdag in Stedelijk Museum Alkmaar het boek ‘AZ 60 jaar - Victorie in Alkmaar’ gepresenteerd. Bij de boekpresentatie waren onder meer Hugo Hovenkamp, Grétar Steinsson, Jan van Veen, Henk van Rijnsoever, Michel Doesburg en Dirk Scheringa aanwezig.

Het boek ‘AZ 60 jaar - Victorie in Alkmaar’ geeft een kijkje in de clubhistorie van Alkmaar ’54, AZ ’67 en AZ. Alle trainers en spelers komen in beeld, net als de triomfen en dieptepunten. Een prachtig bewaarexemplaar voor de voetbalfan.

Het jubileumboek is vanaf 22 november verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en de Webshop op AZ.nl. Voorafgaand aan AZ - Vitesse (tussen 16:00 en 17:00 uur) zitten clubhelden Kristen Nygaard, Kees Kist, Barry van Galen en Grétar Steinsson in het AZ Fancentrum klaar om gekochte jubileumboeken te signeren.

De tentoonstelling 'AZ Retteketet' is nog tot en met 4 januari te bezoeken.

Pin It
Bekeken: 1001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/