Alkmaar, 24 november 2014. Om in Zaandam een goed resultaat te kunnen boeken moest afgelopen zaterdag alles kloppen, dat wisten de dames van DAW. De wedstrijd begon aan beide kanten wat aftastend met vooral het accent op verdedigen. Daar kwam pas in de tweede periode verandering in toen Steffie Nooij na een uitstekende break met een niet te missen pass het scoren overliet aan de goed meegekomen Linda Schenk. In de derde periode sloeg DAW toe met een strafworp en door de ‘man meer' situatie met nog zeven seconden op de klok te benutten. De Zaan kon geen aansluitende treffer noteren want keepster Joy Steemeijer wist een strafworp te keren.

In de laatste periode was het zaak om vooral geconcentreerd en met verstand te blijven spelen. En dat lukte, want Romee Heister benutte een strafworp en Cynthia Kleppe wist zelfs in de laatste minuut de score nog te verhogen. De Zaan wist daarna het doel van DAW te vinden, maar toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Mede door deze overwinning staat DAW nu op de tweede plaats. De komende twee weken hoeft DAW niet aan te treden en zal die positie niet behouden blijven, maar het team blijft goed in de race met het minst aantal verliespunten. (Scoreverloop: 0-0/0-1/1-3/2-5. Scores: Saskia Kansen 2x, Linda Schenk 1x, Romee Heister 1x en Cynthia Kleppe 1x)

Foto: Saskia Kansen in scoringspositie

 

Pin It
Bekeken: 1047x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/