Alkmaar, 24 november 2014. De waterpolo heren van DAW hebben zichzelf gerevancheerd voor de wat minder gespeelde wedstrijden van de afgelopen weken. DJK-ZAR uit Amsterdam kwam op bezoek, maar kreeg in de eerste twee periodes geen enkele kans om te scoren. DAW wist daarentegen het doel van de Amsterdammers uitstekend te vinden. Met dank aan snelle uitbraken, en goed keepers- en uitpasswerk van Rick van Stigt, stond het aan het einde van de eerste periode 5-0 voor de ploeg uit de Kaasstad.

Het veelbelovende spel uit het begin van de wedstrijd bleek echter niet vast te houden en halverwege de tweede periode moest DAW toch de eerste tegentreffer toestaan (8-1). De tegentreffer gaf de Amsterdamse bezoekers hoop, maar uiteindelijk werd de ruime voorsprong toch behouden en eindigde de wedstrijd in een klinkende 12-5 overwinning voor DAW.

In de competitiestand blijven de heren van DAW staan op 9e plaats in de Bondsklasse 3B.

Pin It
Bekeken: 859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/