Alkmaar, 14 november 2014. Zondag speelde zich een gevecht af in de onderste regionen van de hoofdklasse. De dames van Kolpingboys, vierde van onderen, speelden tegen de houder van de rode lantaarn: sc Woezik. Voor Kolping was dit een kans om weg te komen van de laagste plaatsen en voor Woezik om van de allerlaagste plaats te verdwijnen. Het resultaat was echter 5-5 en daarbij behielden beide ploegen hun plek.

Al in de eerste minuten bleek dat Woezik er alles aan zou doen om te winnen. Kolping had de handen vol aan de snelle buitenspelers van Woezik. De strijd werd voornamelijk gestreden op het middenveld en aan aanvallen kwam Kolping niet toe. Er waren wel een aantal ongevaarlijke acties van Milenca van Ee en Lotte Smit die hoekschoppen opleverden, maar geen goals. Woezik wist wel te scoren in de 5e minuut. Dat zette Kolping op scherp en binnen twee minuten wist Van Ee twee maal te scoren. Vlak daarna maakte Eva Stoop de 3-1 en leek de wedstrijd gestreden, maar Woezik gaf niet en trok de stand nog de eerste helft gelijk: 3-3

Direct na rust ging Woezik op jacht naar de 3-4 en vond die in de 60e minuut. Na opnieuw een fout in de achterhoede van Kolping en ondanks heldhaftig keeperswerk van Roxy Klaver werd de stand 4-4. Dankzij een strafschop kwam van Marit Kunst via de paal kwam Oudorp weer op gelijke hoogte. Maar in de 90e minuut ging de Kolping verdediging wederom in de fout en dit cadeautje werd ook dankbaar in ontvangst genomen. Gelukkig voor Kolping Boys trok de scheidsrechter acht minuten bij de wedstrijd en in de 97e minuut kon Suzanne Deckers toch nog de gelijkmaker noteren: 5- 5.