Alkmaar, 25 november 2014. [UPDATE] Dinsdagmorgen rond 02:45 uur is een 18-jarige automobilist gewond geraakt toen hij met zijn auto over de kop sloeg op de N245 (Schagerweg) bij Alkmaar. De jongen raakte de linkerberm, schoot tijdens zijn correctie de weg over en toen sloeg de auto volledig over de kop. Naar eigen zeggen schrok hij van een dier. Zoals standaard bij een ongeval nam de politie een blaastest af. Deze wees uit dat er drank in het spel was.

De N245 was vanaf de Middenweg tot 04:15 uur afgesloten voor het verkeer, onder andere omdat een veegwagen het glas van de autoruiten eerst moest opruimen. De jongeman is naar het ziekenhuis gebracht, zijn rijbewijs is ingevorderd, de auto is rijp voor de sloop. (foto: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

 

Pin It
Bekeken: 916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/