Alkmaar, 25 november 2014. Afgelopen weekend kwam op veel plaatsen in Nederland nog een HulpSinterklaas aan om te zorgen dat het logistieke hoogstandje van vijf december ook dit jaar weer zo soepel mogelijk verloopt. Daarom was het zaterdag een drukte van belang bij de Kippenbrug (of Kerkbrug) in Oudorp. Sinterklaas en zijn gevolg kwamen Oudorp met een bezoek vereren en vele kinderen, ouders en opa's en Oma;s stonden klaar om ze te verwelkomen. De enige echte Burgemeester van Oudorp kwam compleet met ambsketen en een Pieten-band de Goedheiligman verwelkomen.

Het was ook een beetje een bijzonder bezoek want het was de 40e keer dat de Sint Oudorp bezocht. Na de welkomsverplichtingen trok de stoet door Oudorp om bij zaal Meereboer te eindigen. En daar bleef het nog lang onrustig... Paul van Berkum legde het lustrum vast en maakte deze fotoreportage.

 

 

Pin It
Bekeken: 1731x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/