Sint Pancras, 25 november 2014. De RKBS Paus Johannes en OBS De Phoenix in Sint Pancras gaan in 2015 officieel van start met het Integraal Kindcentrum (IKC). Beide scholen in Sint Pancras gaan, in samenwerking met de Stichting Peuterspeelzalen Langedijk (SPL) en de Stichting Kinderopvang Langedijk (SKL), het IKC-concept verder uitwerken. In januari 2015 stellen de partijen een gezamenlijke, inhoudelijke visie op over samenwerking en de stichtingen bij de scholen onder één dak te plaatsen. Daarna volgt de organisatie van het kindcentrum en de inrichting van het gebouw.

Vanaf volgend jaar wordt de huidige locatie van de Paus Johannesschool en De Phoenix uitgebreid en gerenoveerd. In het nieuwe pand is daarna plaats voor De Phoenix, de Paus Johannesschool, de voorschoolse voorziening van SPL en de voorschoolse voorziening, kinderdagopvang en de buitenschoolse voorziening van SKL. Beide scholen blijven, met hun eigen onderwijsvisie, naast elkaar bestaan. Er wordt wel gekeken naar een gezamenlijke pedagogische aanpak.

Pin It
Bekeken: 1371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/