Heerhugowaard, 26 november 2014. Bij een kop-staart botsing op de Broekerweg in Heerhugowaard is woensdagmorgen een gewonde gevallen. Bij het ongeval waren drie auto's betrokken. De voorste stopte doordat de motor plotseling afsloeg, hierdoor botsten de twee anderen achterop. ?In de voorste auto zaten twee wat oudere dames waarvan de passagier klaagde over nekklachten. Ook de bestuurster van de middelste auto had last van haar nek door de dubbele klap die zij te verwerken kreeg, maar zij hoefde niet mee. De achterste automobilist bleek in orde. Een meisje dat ?in de middelste auto zat kreeg voor de schrik een knuffelbeer van een agent.

De weg, een druk knooppunt tussen Heerhugowaard en Alkmaar Noord, is tijdelijk afgesloten geweest. Twee van de drie auto's moesten worden afgevoerd. (foto's: DNP.NU)

20141126-kopstaart-gewonde1

 

Pin It
Bekeken: 786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/