Alkmaar, 26 november 2014. De International Children’s Games (ICG) 2015 komen steeds dichterbij. Van 24 t/m 29 juni 2015 reizen zo’n 1500 jonge sporters met hun begeleiders vanuit de hele wereld naar Alkmaar af om zich van hun sportiefste kant te laten zien in negen verschillende sporten: atletiek, beachvolleybal, judo, golf, tennis, turnen, volleybal, voetbal en zwemmen. Terwijl de Alkmaarse sportdelegatie over twee weken naar Australië vliegt om daar mee te doen aan de ICG 2014, zijn de selecties voor de delegatie van volgend jaar al in volle gang. Een organiserende stad mag een delegatie inzenden van maar liefst 90 sporters. Zondag 30 november zijn de zwemmers van boven het Noordzeekanaal aan de beurt om hun plek in die delegatie te bemachtigen.

n het 50 meter bad van de Hoornse Vaart, waar ook de ICG wedstrijden zullen plaatsvinden, gaan de jonge zwemmers hun uiterste best doen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Uiterlijk drie weken na de selectiewedstrijd wordt bekend gemaakt welke zwemmers Alkmaar volgend jaar mogen vertegenwoordigen. De wedstrijd is verdeeld in twee sessies. Sessie 1 start om 09:30 uur en sessie 2 om 14:00 uur. Iedereen die het leuk vindt om de zwemmers aan te moedigen, is van harte welkom.

Meer informatie op de website van de ICG 2015. Voor een sfeerimpressie van de ICG is er -hier- een Youtube filmpje te zien. 

Pin It
Bekeken: 958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/