Alkmaar, 27 november 2014. Zaterdag 22 november is de Waagbokaal kunstrijden in Alkmaar gereden. De beginnende wedstrijdrijders van de Alkmaarsche IJsclub (AIJC) streden met 80 deelnemers uit heel Nederland om de felbegeerde Waagbokaal. Dit jaar was het een groot succes voor de thuisclub met vier podiumplaatsen. Bij de Pupillen B werd Amber Molegraaf 2e, en Merel Boersma 3e. Rosalie Boersen werd 3e bij de Maxi´s. De vierde podiumplaats was voor Laura van der Berg, zij werd 2de bij de Aspiranten B. AIJC werd 3e in het klassement, terwijl Zkv IJsvogels uit Zoetermeer er met de Waagbokaal vandoor gingen.

Daarnaast waren er nog verdienstelijke prestaties voor de Aspiranten B Amy Dieke (4e) en Enya Patel (6de). In de categorie Puppies, de allerkleinsten, werden Alessia Ballirano 4e, Oskar Loffer 7e, Maria Khudyakova 8e en Zara Pozniakova-Wasim 11de . Bij de Pupillen C pakte Samira van den Bogaard 7de plaats.

Ondanks dat AIJC drie jaar geleden de Waagbokaal won, was de club blij met de 3e plaats voor deze nieuwe lichting. 

Voor informatie over de Alkmaarsche IJsclub, ga naar de AIJC website

20141127 waagbokaal 2014 1

 

Pin It
Bekeken: 1125x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/