Alkmaar, 27 november 2014. De Alkmaarse editie van het Monopoly spel is woensdagavond onthuld in het goed gevulde grandcafé/restaurant Zinin op het Waagplein. De sponsoren konden niet wachten tot het doek van het bord werd gehaald, mede doordat zij vanwege onvoorziene vertragingen moesten wachten op degene die de eer had dit te doen. Toen Olympisch schaatskampioen Koen Verweij eenmaal aanwezig was, verliep de feestelijke onthulling soepel en nam hij de eerste Alkmaarse versie van het wereldberoemde Monopoly in handen.

De Alkmaarse versie heeft Alkmaarse straten en pleinen. Ook Alkmaarse bedrijven konden hun naam en logo op het speelbord vinden. De opbrengst van Monopoly Alkmaar gaat naar lokale goede doelen.

Wie ook de Alkmaarse editie van het wereldberoemde spel wil bemachtigen of hier meer over wil weten, kan terecht op de Monopoly Alkmaar website.

 

Pin It
Bekeken: 2594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/