Alkmaar, 27 november 2014. Op 13 december vindt in het AFAS stadion in Alkmaar een uniek evenement plaats: het Noord-Hollands Kerstspektakel. Kerst is een tijd die staat voor gezelligheid en samen zijn, verbondenheid, lekker eten en familiegevoel. En het staat natuurlijk voor het aloude kerstverhaal, de kerststal, de drie wijzen. Het Kerstspektakel voegt dit alles samen. Vorig jaar vond het evenement geen doorgang, dit jaar laat Forza Events niets aan het toeval over om succes te verzekeren.

De indoor kerstmarkt is gratis toegankelijk en is open van 12.00 tot 19.00 uur in de Kees Kist lounge. Sfeervolle aankleding en live muziek doet zorgen voor een echte kerstsfeer. Aan de kinderen is ook gedacht: er is een kleurwedstrijd (kleurplaat is te downloaden van www.kerstspektakel.com), ze kunnen zich laten schminken en er is een knutselworkshop voor kerstversieringen. Om 18.00 uur worden de lichtjes aangestoken. Volwassenen kunnen deelnemen aan de workshops ‘blaas je eigen kerstbal’ of ‘feestelijk inpakken’. Buiten is een grote levende kerststal en een draaimolen. Tussendoor kan jong en oud smikkelen van kerstachtige delicatessen, oliebollen en warme chocolademelk.

Het voorprogramma start om 19.30 uur en het hoofdprogramma om 20.00 uur. In de spectaculaire avondshow wordt de bezoeker door een breed scala aan artiesten meegenomen in het alom bekende kerstverhaal: Nick & Simon, Zandtovenaar Gert van der Vijver (bekend van Marco Borsato's videoclip van ‘Dichtbij’), het grote blackgospel koor FireChoir, Sharon Kips (winnares X-factor), luchtacrobatiek van Flying Artwork en theatergezelschap KidzArk Productions zijn slechts een kleine greep uit het aanbod. De kerstviering biedt waar plaats en ruimte is voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of geloof.

De kerstmarkt is gratis, evenals de pendelbussen die vanaf twee uur voor aanvang van de kerstviering tussen station Alkmaar Centraal en het stadion rijden. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,- via www.kerstspektakel.com en bij Primera winkels. Er zijn ook speciale VIP-arrangementen, sponsorpakketten en een skybox-arrangement. Alle informatie hierover is terug te vinden op de website.

Pin It
Bekeken: 1824x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/