Alkmaar, 29 november 2014. Zaterdagmiddag werd het nieuwe pand van het Alkmaarse Beatles Museum aan de Noorderkade officieel geopend. En daarmee heeft Alkmaar het grootste Beatles museum in Europa binnen de gemeentegrenzen. Op een oppervlakte van 1530 vierkante meter is er allerhande materiaal van en over de Beatles te zien en te horen. De officiële opening werd verricht door de drie burgemeesters van Alkmaar, Hillegom en Blokker, waar de Beatles direct of indirect hun sporen hebben achtergelaten. De eerste 250 betalende bezoekers kregen naast een exclusieve toegangskaart bovendien een set ” She Loves You ” tulpenbollen cadeau.

Deze tulp is dit jaar gedoopt als herinnering aan het Beatles optreden in Hillegom op 5 juni 1964. De bollen zijn verpakt in een speciale Beatles verpakking en exclusief geproduceerd voor deze bijzondere dag. Ondanks dat het Beatles Museum Alkmaar geen subsidies ontvangt en ook geen sponsoren heeft, blijft de lage toegangsprijs van 2,50 euro per persoon gehandhaafd. De hele maand december is er dagelijks om 10.00 uur en om 22.00 uur op Alkmaar Centraal een door KunstNet gemaakte film over Azing Moltmaker en zijn museum te zien.

 

 

Pin It
Bekeken: 2482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/