Deventer/Alkmaar, 02 december 2014. Zaterdag vond de eerste KNSB B selectiewedstrijd plaats in Deventer voor het kunstrijden. De Alkmaarsche Ijsclub werd vertegenwoordigd door Iris Groot in de categorie Proms en Zena-Rae Borst in de categorie Teens. De uitslag was naar alle tevredenheid voor AIJC kunstschaatsers. Zena-Rae Borst won zilver in een deelnemersveld van 19. Iris Groot behaalde een mooie vierde plek tussen 31 deelnemers.

Op 27 december zal in Groningen de eerste KNSB C selectiewedstrijd plaats vinden. In de categorie Teens zal daar aantreden AIJC rijdster Sterre Brouwer. In de categorie Basic Novice zullen Naomi van Stralen bij de dames en Pieter Hogerwerf bij de heren zich proberen te kwalificeren voor de finale. De KNSB Cup 2015 finale, waarin de beste twaalf van elke categorie zullen uitkomen, is in Zoeteremeer op 14 en 15 maart 2015.

Foto 1: Iris Groot
Foto 2: Zena-Rae Borst op het podium voor haar tweede plaats

20141202 iris groot

 

Pin It
Bekeken: 1345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/