Alkmaar, 03 december 2014. Ondanks dat de verbouwing van het Sportcomplex nog in volle gang is, zullen per 8 december alle kantoormedewerkers van Alkmaar Sport N.V. hun intrek nemen in de Meent. Het kantoor is geheel gerenoveerd opgeleverd met een mooie nieuwe kantoortuin. Na een aanloopperiode waarin al enkele medewerkers hun werkplek hadden ingenomen bij de Meent, zullen 8 december ook de laatste werkplekken gevuld worden.

Alkmaar Sport bestaat sinds 1 januari 2014 uit het voormalige Sportbedrijf en Sportbureau Alkmaar. Het Sportbureau werkte tot voor kort in Sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat. Ook het telefoonnummer van het voormalig Sportbureau verandert. Zij zijn voortaan te bereiken onder het nummer 072-5489310. Verder contactinformatie is te vinden op de website van Alkmaar Sport.

Pin It
Bekeken: 1661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/