Alkmaar, 03 december 2014. Iedere maand organiseert het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland (DOinNWH) de zogeheten Borrel & Pitch. Tijdens de laatste Borrel & Pitch van het jaar op donderdag 11 december presenteert Fred Gardner, directeur Teamwork Technology de plannen van het nieuwe incubator centrum aan de campus van InHolland in Alkmaar. Een unieke combinatie van onderzoek, onderwijs en ondernemerschap.

Sinds 1 november is Alkmaar een incubator centrum rijker aan de Bergerweg 200. Pioniers op het gebied van duurzame energie kunnen vanaf nu aankloppen bij Incubator Duurzame Energie Alkmaar (IDEA). Het centrum wil een rol spelen in noodzakelijke energietransitie en daarmee een bijdrage leveren aan het klimaatbeleid van de overheid. IDEA is opgericht om studenten én ondernemers te ondersteunen bij de oprichting van bedrijven of diensten op het gebied van energie. Fred Gardner vertelt meer over IDEA tijdens de Borrel & Pitch. Na de presentatie volgt een update van het netwerk DOinNWH en is er ruimte om te netwerken.

"Als netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland willen wij ondernemers met een duurzaam idee zichtbaar maken. We willen er minstens 1000 bedienen. Bedrijven die producten of diensten van topkwaliteit leveren, pioniers en bewoners die zich inzetten voor de regio... 'and by the way sustainable', zoals duurzaamheidsgoeroe Günter Pauli zou zeggen. Iedereen met een duurzaam idee is van harte welkom om naar de Borrel & Pitches te komen", aldus Pepik Henneman, mede-oprichter van het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland.

Iedereen met interesse of ideeën om de energietransitie te versnellen is welkom. Aanmelden kan via de website van DoinNWH (ga naar de agenda). Om 19:30 uur is de ontvangst en om 20:00 uur start de presentatie van Fred Gardner. Om 20:30 uur volgt er een update van DOinNWH. Vanaf 20:45 tot 22:00 uur is het borrelen & netwerken.

 

Pin It
Bekeken: 1468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/