Alkmaar, 03 december 2014. De mooiste plekjes van Alkmaar zijn binnenkort te zien op NostalgieNet. Het programma “Ontdek je Plekje” maakt een nostalgische reis door Alkmaar langs historische en natuurlijke bezienswaardigheden. De aflevering wordt op zeven december aanstaande uitgezonden om 18.00 uur. Beginnend bij het Accijnshuis uit 1622 tot de molen van Piet. Ook wordt er gekeken naar de Kroon en de monumentale woning Leeuwenburg. De Doorn op de Waag, waar de kaasmarkt plaatsvindt en de grote kerk. De prachtige historische gebouwen, maar dan gefilmd in 1989.

NostalgieNet herhaalt de volledige serie ´Ontdek je Plekje´, geproduceerd tussen 1972 en 1991. Zo zijn alle idyllische beelden van oude dorpen en steden in Nederland terug te zien. Geliefd was met name de rust die de uitzendingen uitstraalden. Dit maakt de serie ook tijdloos.

Pin It
Bekeken: 1370x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/