Phnom Penh, 03 december 2014. Dinsdag heeft de 35-jarige Chea Phin bekend dat hij op 28 april dit jaar de 31-jarige Daphna Beerdsen uit Alkmaar heeft doodgestoken en haar negentien maanden oude dochtertje dodelijk heeft verwond. Dit deed hij bij de slachtoffers thuis in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Dit meldde de Cambodiaanse media woensdag. De baby overleed tien dagen later in een Thais ziekenhuis in Bangkok.

De dakloze Phin verklaarde dat hij, zoals al vermoed werd, betrapt werd tijdens het stelen van een fiets. Beerdsen riep toen om hulp en zou hem met een zwabber aangevallen hebben. Daarop reageerde hij door haar te steken, en door het sluiten van zijn ogen zou hij niet doorgehad hebben dat hij een meisje stak. De verdachte was net twee weken eerder uit de gevangenis ontslagen.

Pin It
Bekeken: 929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/