Alkmaar, 03 december 2014. Ondernemend Alkmaar wil in 2015 een andere koers varen, en daarbij is geen rol weggelegd voor centrummanager Jaap van Roemburg. Dit meldt het NHD. Het bestuur wil aan de slag met straatambassadeurs en een belangrijke rol geven aan Alkmaar Marketing, de opvolger van Stichting Promotie Alkmaar. Van Roemburg  is wellicht vooral bekend van Alkmaar Shopping Night.

Twee redenen werden aangedragen voor het aanstaande vertrek van Van Roemburg, volgens Jelle Groeneveld, voorzitter van de Winkeliersvereniging Binnenstad Alkmaar (WBA). De ene reden was het niet door alle ondernemers positief ontvangen van de reclameheffing, de andere reden was onvrede over het functioneren van Van Roemburg, al vindt Groeneveld dit  onterecht,. Hij stelt dat de centrummanager door hard werken het Ondernemingsfonds tot een succes gemaakt heeft.

 

Pin It
Bekeken: 2127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/