Alkmaar, 04 december 2014. Maandag verzamelden twaalf Alkmaarse jongeren zich bij Sportcomplex de Oosterhout voor de eerste Citytrainer bijeenkomst. In totaal komen zij zeven keer bijeen en lopen zij 15 uur stage voor de cursus, waarbij het lesgeven en sportactiviteiten organiseren hoofdthema’s zijn die aan bod komen. De jongeren die het traject succesvol afronden worden officieel Citytrainer. 

Citytrainers zijn jongeren die sportieve activiteiten organiseren in hun eigen wijk. De twaalf jongeren die zich opgaven voor de cursus hebben op de eerste cursusavond kennis met elkaar gemaakt en de Citytrainer kleding uitgereikt gekregen. Door deze opvallende maar stoere outfit zijn zij straks goed als Citytrainers te herkennen. Na het volgen van de cursusavonden en stage zullen de jongeren na een succesvolle eindpresentatie rond maart/april hun certificaat ontvangen. Alkmaar Sport N.V. organiseert de Citytrainer-cursus in opdracht van de gemeente.

 

Pin It
Bekeken: 1294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/