Alkmaar, 04 december 2014. Op 10 december wil Feed the Homeless Alkmaar laten zien hoe begaan Alkmaarders zijn met stadsgenoten die het minder hebben en die in deze koude dagen buiten moeten bivakkeren. Door middel van een bord soep of warm eten, warme kleding of bijvoorbeeld toiletartikelen, wil de organisatie de dak- en thuislozen een hart onder de riem steken. Donaties kunnen op de dag zelf gebracht worden vanaf 13:00 uur op locatie. Inmiddels hebben onder andere Rataplan en de Vestibule medewerking toegezegd.

Feed the Homeless vindt plaats van 17:00 tot 20:00 uur in de Alkmaarder Hout. Iedereen is vrij om mee te helpen, mee te denken of te doneren. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Franchina Flohr of een email (bij voorkeur) sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin persoonsgegevens en beschikbaarheid. Kijk voor meer op Facebook.

 

Pin It
Bekeken: 1681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/