Alkmaar, 04 december 2014. In Alkmaar zal er voor het eerst een Winterfair plaatsvinden. Zondag 14 december openen in de historische Oude Stad Alkmaar 80 winkeliers hun deuren en bieden in stands mooie creatieve, originele en culinaire winter- & kerstproducten aan om te hebben, geven of om zelf ideeën op te doen. Ook de horeca zorgt voor extra gezelligheid op de winterfair.

De Winterfair is te bezoeken op zondag 14 december 2014 van 12:00 tot 18:00 uur en vindt plaats in de straten Mient, Fnidsen, Appelsteeg, Hekelstraat, Plattestenenbrug en Visbanken. De fair wordt opgeluisterd door verschillende soorten levende muziek en mooie sfeerdecoraties. Voor een originele kerstkaart met jezelf op de foto kan je terecht bij de reuzen sneeuwbol of de arrenslee, waarin je met het hele gezin plaats kunt nemen.

20141204 winterfair flyer

Pin It
Bekeken: 1248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/