Alkmaar, 6 december 2014. Sectie bij het NFI heeft uitgewezen dat de woensdagavond gevonden baby een meisje is. Verder blijkt uit het onderzoek dat het meisje al niet meer in leven was toen zij in het Rekerhoutpark werd achtergelaten. Verder bestaat het vermoeden dat de baby al enige tijd geleden is overleden.

Het forensisch onderzoek in het Rekerhoutpark is in de loop van vrijdagmiddag 5 december afgerond. De resultaten van dat onderzoek worden geanalyseerd.

Het onderzoeksteam spreekt haar waardering uit voor alle informatie die nu al binnen is. De recherche is echter nog op zoek naar meer getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben. Neemt u dan contact op met 0900-8844. Als u liever anoniem contact zoekt, omdat u bijvoorbeeld medisch beroepsgeheim heeft, bel dan met 0800-7000.

 

Pin It
Bekeken: 1893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/