Alkmaar, 06 december 2014. Volgens Alie Doornbos, de eigenaresse van de kinderboerderij in park Rekerhout is het park na zonsondergang "het terrein van zwervers en hangjongeren". Maar overdag is het op dit moment vooral ook een plek waar geschokte ouders en andere voorbijgangers hun gevoelens een plek proberen te geven. Nadat het eerste bosje bloemen voor het clubhuis van de Scouting werd gelegd volgde al snel een beertje en een kaars. Inmiddels ligt er een klein monumentje aan bloemen en knuffels op de stoep. Veel mensen blijven er even stilstaan om de spullen te bekijken die er ter nagedachtenis van het babymeisje zijn neergelegd.

Alkmaar reageerde in de loop van donderdag geschokt op het nieuws dat er een babylijkje gevonden was in de bosjes tussen het clubhuis en de bushalte. Inmiddels is bekend dat het om een meisje gaat endat zij waarschijnlijk al een tijdje voor het neerleggen in het park overleden is. Er wordt gesproken over een stille tocht, maar of die daadwerkelijk gehouden gaat worden en wanneer is nog niet bekend... (foto's: Marco Schilpp)

Pin It
Bekeken: 2716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/