Alkmaar, 08 december 2014. Ondanks een fors aantal blessures van Milenca v Ee, Jelien Beute, Tessa Oud, Julia Leeuwenkamp, Jip van Elst en Michelle Potter wist Kolping Boys toch nog een elftal op de been te brengen tegen de nummer drie in de Hoofdklasse Eldenia uit Arnhem. Met alleen Lotte Smit als echte aanvalster werd toch als eerst gescoord, maar daarna was het toch Eldenia die het doel vaker vond, waardoor het 4-1 werd.

Kolping was het eerste kwartier het gevaarlijkst, met name dankzij Lotte Smit. Een verre uittrap van Roxy Klaver leverde een verdiende 1-0 voorsprong op dankzij Lotte Smit. Eldenia ging volop in de aanval maar verder dan een aantal ongevaarlijke hoekschoppen kwam het niet. Smit miste een mooie kans toen zij vrij voor het doel kwam en er miste daarna nog een, toen ze een doorschietende bal net niet kon bijsturen, waardoor de Eldenia keepster de bal net wist te keren. In de 20ste minuut maakte de gastploeg het 1-1. De ruststand werd 1-2, toen Eldenia een hoge vrije trap in het strafschopgebied afmaakte.

Na rust was het eenrichtingsverkeer. Roxy Klaver wist haar doel nog enige tijd schoon te houden, ook nadat zij wat aangeslagen raakte door een harde botsing. De wedstrijd werd grimmiger omdat Eldenia de sterke verdediging van Kolping niet kon verslaan. Uiteindelijk werd het 1-3 door een misser van de arbitrage. De Kolping keepster zou verkeerd gehandeld hebben. De bal werd op 5 meter van het doel gelegd. Aanvankelijk wist Klaver het schot te stoppen maar in de rebound was zij kansloos, tijdens weer een dubieus moment van de scheidsrechter, volgens Kolping. De scheids had de wedstrijd daarna niet echt meer in de hand en zwaaide onterecht met kaarten. Kolping raakte van slag en kreeg nog een doelpunt tegen door een mooie vrije trap vanaf 20 meter. Het resultaat was een vertekende stand van 1-4.

Kolping snakt naar de winterstop om te hergroeperen en van blessures af te komen om het degradatiespook te weren.

Pin It
Bekeken: 952x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/