Alkmaar, 08 december 2014. Mevrouw Rijmers-Wouda uit Alkmaar verdient een Blauwe Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stichting Batterijen (Stibat). Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Alkmaar zichzelf en het milieu een uitstekende dienst. De pluim is een waardebon van € 50,- te besteden aan een attractiepark, museum of sauna. of deelname aan een cursus.

Elke maand maken mensen die lege batterijen inleveren, op locaties verbonden aan Stibat, kans op het winnen van een reischeque ter waarde van € 2000 of één van de 50 Blauwe Pluimen. Het enige dat nodig is, is je naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat bij minimaal tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Op www.legebatterijen.nl worden elke maand de winnaars bekendgemaakt. Er is ook meer te lezen op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/