Alkmaar, 09 december 2014. Acteur Bas Muijs (38), vooral door zijn rol als Stefano Sanders in GTST, bezocht vorige week het Alkmaarse theater Vrij Zijn: "Omdat ik weet wat er allemaal komt kijken bij zo'n voorbereiding van een productie was ik zo nieuwsgierig!" De acteur die onlangs vader is geworden, is zeer enthousiast over Vrij Zijn. "Ik heb nauw samen gewerkt met Anderson Farah - artistiek leider, producer en kunstenaar tegelijk - en heb veel bewondering voor hem. Hij weet een heel team te enthousiasmeren en werkt met meer dan 100 mensen! Ik wist dat hij het vermogen heeft om een heel theater om te bouwen naar een subtropisch oord waar het theaterstuk plaatsvindt, maar dit is écht fantastisch!"

De magische voorstelling 'Vrij Zijn goes Christmas' is alweer de vierde productie van Vrij Zijn. De kerstvoorstelling, met een cast van 30 acteurs en actrices zowel kinderen als volwassenen, belooft een kleurrijk en wervelende show te worden. Toeschouwers reizen mee met de familie De Goede en samen met hen lachen, schrikken, nieuwe dingen leren en Kerstmis vieren. Aan het licht komen de verschillen tussen Kerstmis in Nederland en Brazilië en ook allerlei clichés worden met tropisch temperament gebracht. Het wordt een show voor het hele gezin waarin veel dans en zang te zien is.

'Vrij Zijn goes Christmas' is te zien op 13 en 14 december in het belevenistheater van Vrij Zijn, Madame Curiestraat 2a te Ouddorp. Voor kaarten en meer informatie ga naar de website van Vrij Zijn of het VVV Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1679x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/