Bergen, 16 december 2014. In het weekend van 20 en 21 december gaat het om warmte en gezelligheid in Schaapskooi Bergen. Zaterdag van 12:30 uur tot 16:00 uur is er een workshop kussens vilten en zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur is er een gezellig samenzijn, met schapen, zang, biologische glühwein en warme chocomel van schapenmelk.

Vilten is een techniek om een geschoren schapenvacht te verwerken tot een samenhangend geheel. Door water, zeep en beweging hecht de wol zich aan elkaar. Er wordt wol van het Kempisch heideschaap gebruikt. De prijs van 55 euro is inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Neem zelf twee oude handdoeken mee. Meer informatie is te vinden op de website van Schaapskooi Bergen.

Tijdens het Midwinterfeest kan men ten allen tijden naar binnen lopen. Buiten staat een wensboom en zijn er lichtjes. Binnen staan de schapen, een zangeres zingt mooie liedjes en iedereen kan natuurlijk gezellig meezingen.

De schaapskooi ligt aan de Zeeweg naar Bergen aan Zee. Aangeraden wordt om op de fiets te komen.

Pin It
Bekeken: 1529x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/