Alkmaar, 16 december 2014. Dinsdag 30 december kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar meedoen aan de Winterworkshop Soep & Brood. Van 10.00  tot 13.00 uur wordt er druk gekookt in HAL25 aan de Pettemerstraat. Kinderen gaan in groepjes van vijf of zes een pan soep maken, brood bakken en de tafels feestelijk dekken. Natuurlijk wordt gebruik gemaakt van groenten uit de Asfalttuinen. En daarna kunnen ze het oppeuzelen tijdens de lunch met hun vader, moeder, opa, oma, oom, tante of verre achterneef.

Opgeven voor de workshop moet vóór 22 december. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, leeftijd, telefoonnummer en een gast. Kosten verbonden aan de workshop zijn € 12,50 per kind.

Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/