De Rijp, 16 december 2014. Op het A-veld van SV De Rijp in het sportcomplex Oosterven is de brede school is in aanbouw. Hier moeten voor 1 juli 2015 basisscholen de Baanbreker, de Jozefschool en de Tweemaster, Forte Kinderopvang, Bibliotheek Kennemerwaard en het Centrum voor Jeugd en Gezin zich kunnen vestigen, zodat de scholen klaar zijn voor het daaropvolgende schooljaar. Dat betekent dat de gebouwen waar zijn nu nog gevestigd zijn leeg komen te staan. Het college van Graft-De Rijp heeft plannen voor woningbouw op die plaatsen, aldus het NHD. Dinsdag (vandaag) vergadert de raad over het initiatief.

Op de plaats waar de Baanbreker en de Tweemaster staan wil het college koopwoningen bouwen. De St. Jozefschool slopen is een optie, maar de voorkeur ligt bij herinrichting tot twintig huurwoningen, vanwege de sentimentele waarde van het pand voor de gemeenschap. De bibliotheek zal sowieso blijven bestaan, maar dan als appartementencomplex met huurwoningen. Het plan voor de St. Jozefschool voorspelt een verlies, maar bij elkaar wordt een positief resultaat van zes ton euro's beoogd.

 

Pin It
Bekeken: 1282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/