Bloemendaal, 16 december 2014. De politie heeft de in de nacht van maandag op dinsdag  een 28-jarige man uit Heerhugowaard en zijn 31-jarige Haarlemmer handlanger aangehouden nadat zij op heterdaad betrapt zijn tijdens een inbraak in een huis in aanbouw aan de Mollaan in Bloemendaal.

Oplettende getuigen maakten melding van een verdachte situatie.Toen de politie aankwam was het duo nog aanwezig. Een van de hen probeerde nog te vluchten, maar werd al snel ingerekend. Toen de andere man zijn compagnon zonder succes probeerde te bevrijden, besloot hij zelf de benen te nemen. Dankzij de politiehelicopter is deze verdachte later in de nacht in het bos bij de Zomerzorglaan aangetroffen en aangehouden. Bij de in aanbouw zijnde woning bleken de nodige spullen te zijn klaargezet. Beide verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Pin It
Bekeken: 960x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/