Alkmaar, 18 december 2014. Met het uitstrooien van betonmortel leverde sportwethouder Peter de Baat donderdagochtend zijn bijdrage aan de noodzakelijke renovatie van het clubhuis van de Alkmaarse Mixed Hockey Club. Het was de hoogste tijd dat de ruim 100 jaar bestaande hockeyclub iets aan haar kleedkamers en sanitaire voorzieningen kon doen, want accommodatie voldeed niet meer aan de eisen die ook de KNHB eraan stelt. De verbouwing gaf de gemeente meteen de kans ruimte te creëren voor een recreatief fietspad in de Westrand. "Het is mooi om te zien hoe de ontwikkelingen aan de Westrand nu zoetjesaan vaste vorm beginnen aan te nemen", merkte wethouder Peter de Baat op.

Na de verbouwing heeft AMHC de beschikking over een clubhuis waar alle leden van de hockeyclub veel plezier aan zullen beleven. Ook de scholen die gebruikmaken van de velden en het clubhuis gaan erop vooruit. Het pand biedt daarnaast ruimte om spullen van Alkmaar Sport N.V. een veilig en droog onderkomen te bieden.

Een groot deel van de renovatie is bancair gefinancierd. De gemeente staat garant voor een deel van de lening en er zijn diverse acties onder de leden om de financiering te bekostigen.

 

Pin It
Bekeken: 1942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/