Alkmaar, 18 december 2014. Heerlijk genieten van een 3-gangen menu en tegelijkertijd een goed doel steunen, dit kon tijdens de Alkmaarse Restaurantweek van 17 t/m 23 november. De opbrengst kwam te goede aan de Stichting Kinderen van de Voedselbank. Bij de 23 deelnemende restaurants kon men een restaurantmenu bestellen voor slechts € 27,50. € 2,50 hiervan ging naar de stichting. Met dat geld helpt het kinderen waarvan de ouders naar de Voedselbank gaan aan bijvoorbeeld kleding- en verjaardagspakketten. Door de deelnemende restaurants is maar liefst € 4.247,50 opgehaald.

De cheque met daarop het bedrag werd donderdag door Alkmaar Marketing, het bureau dat de Restaurantweek organiseerde, overhandigd aan Kinderen van de Voedselbank-bestuurslid Jan Woldberg. De opbrengst is ruim hoger dan vorig jaar. Toen werd bijna  € 3.600 verzameld. De uitreiking vond plaats in het Life FM Glazen Huis op het Waagplein, zodat de uitreiking live op de radio te volgen was.

De 23 restaurants die meededen aan de november editie: Abby's, De Buren, Bistro de 13 Balcken, De Vrolijke Pater, Granada, Indonesisch Restaurant Deli, De Fransman, Ereburger, Het Gulden Vlies, Mojo's, Lounge MIJ, Koekenbier, Grand Café Samen, Sabor, Seasons, Steak, De Bonte Bengel, Rue de la Plume, Rivers, 't Stokpaardje, Wine & Dine Truffels, Vestibule en Vito.

 

Pin It
Bekeken: 1108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/