Alkmaar, 19 december 2014. Stichting Showhero uit Heiloo heeft voor 19, 20 en 21 december het Showhero Glazen huis neergezet op het Canadaplein om geld in te zamelen voor Serious Request. Showhero organiseert evenementen om mensen met een beperking een podium te geven om hun talenten te laten zien. De initiatiefnemers van Showhero, radio dj’s Lucas Bugter en Maurice van de Poll van Alkmaar Centraal, worden constant vergezeld door mensen met een beperking dus vervelen zullen zij zich niet. Er zijn ook diverse optredens zijn geprogrammeerd. Alkmaar Sport ondersteunt deze actie en is het hele weekend aanwezig met een sportieve activiteit.

Vrijdag van 16.30 tot 18.30 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.00 uur is Alkmaar Sport aanwezig op het Canadaplein. Bezoekers kunnen tegen betaling op de foto met mascotte Freddy Fit. Ook kunnen zij proberen op doel te schieten. Elk uur worden kaartjes voor zwembad de Hoornse Vaart en IJsbaan de Meent uitgereikt aan degene met het beste doelsaldo. Bezoekers kunnen tegen betaling een poging doen om raak te schieten in het doel. Hiermee dragen zij een steentje bij en maken zij ook nog eens kans op een toegangskaartje van de ijsbaan en het zwembad. Twee keer 10 kaartjes worden verdelen over vijf keer 2 uur.

Foto: Freddy Fit eerder dit jaar in actie op het Waagplein.

 

Pin It
Bekeken: 1453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/