Alkmaar, 19 december 2014. Zondag 21 december ontvangt de ARZV Roei een bijzonder gezelschap op haar locatie aan de Beverdam in Alkmaar, namelijk de Reddingsbrigade. Tussen 12.00 en 13.00 uur leggen 45 boten van afdelingen uit heel Nederland aan langs het vlot van de ARZV. De reddingsbrigade vaart met 380 vrijwilligers van Medemblik naar Haarlem, in het kader van de inzamelingsactie Serious Rescue, een driedaagse actie in het kader van 3FM Serious Request.

Toen de Reddingsbrigade bij de ARZV aanklopte met de vraag of zij welkom waren voor een pitstop, heeft de roeivereniging volmondig ‘ja’ gezegd. De ARZV heeft een speciale band met Serious Request. Vorig jaar heeft een team van 20 ARZV’ers een bedrag van € 9.200 bij elkaar gebracht door tijdens op een gure decemberdag de Elfstedentocht te roeien.

Omdat de locatie van de ARZV niet is berekend op zo veel mensen, is contact gezocht met de buren, hellingvereniging De Samenwerking en voetbalclub Kolping Boys. Ook zij zijn zondag present om de bikkels van de reddingsbrigade te ontvangen.

Pin It
Bekeken: 1203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/