Alkmaar, 19 december 2014. De webshop van Martin Schilder Groep heeft sinds kort het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Het is voor het eerst dat een webshop van een autodealer dit certificaat heeft verkregen. Met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg biedt het bedrijf klanten een aantal zekerheden bij het online kopen van producten, zoals bedenktijd van 14 dagen en een veilige betaalomgeving. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn in overeenstemming met de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

In de webshop is een uitgebreid assortiment aan automerk en –model gerelateerde artikelen, lifestyle & fashion, multimedia, telefonie, schaalmodellen en meer te vinden. En bestelling kan bezorgd worden of afgehaald bij één van de acht vestigingen van Martin Schilder. Wie laat bezorgen, kan tot 00:00 uur voor de dag van bezorging de datum en tijd van de bezorging nog aanpassen.

"De omzet stijgt en het mooie is dat negen van de tien klanten van buiten de regio komen. We krijgen zelfs bestellingen uit Finland, Denemarken, België en Engeland. We worden dus ook in het buitenland heel goed gevonden", aldus webshopbeheerder René Bakker, die sinds kort fulltime aan de webshop werkt. "De bezoekers kunnen live chatten, dat is vrij uniek in onze branche. Ik zit er bovenop, want als ik snel reageer kopen mensen sneller. Ik verkoop ook artikelen uit het magazijn die niet te zien zijn in de webshop, zelfs aan garagehouders."

Pin It
Bekeken: 1812x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/