Heerhugowaard, 19 december 2014. Zondag 21 december staat winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard in het teken van de kerst. Geniet tijdens het kerstshoppen van optredens van kerstkoren en breng een bezoek aan de Kerstman en zijn elfjes. Kinderen kunnen lekker knutselen aan hun eigen kerstmasker en daarna meelopen met de Kerstparade.

Kinderen zijn van 13.00 tot 15.00 uur welkom op het plein bij Scheer & Foppen en Cook & Co om te knutselen. Er zijn veel materialen aanwezig waarmee ze hun eigen kerstmasker kunnen maken. Kinderen die het leuk vinden, kunnen vanaf 15.15 uur met hun masker op meelopen in de Kerstparade. De parade is een vrolijke verzameling van verklede mensen met muziek, vrolijkheid en meer.

Vanaf 13.00 lopen de Kerstman en zijn elfjes door het winkelcentrum. Behalve de Kerstman zijn twee kerstkoren op bezoek. Het Noordhollands Dagblad koor treedt om 14.00, 15.00 en 16.00 uur op, naast de grote kerstboom op het Friethoffplein. Uptime is te beluisteren op diverse locaties in het centrum.

Van 6 december tot en met 4 januari organiseert winkelcentrum Middenwaard winterse activiteiten, binnen en buiten het winkelcentrum. Ook kan men vier weken lang overdekt schaatsen op het Stadsplein met gezellige horeca en veel activiteiten. De entree is € 5,-, inclusief leenschaatsen.

Pin It
Bekeken: 1423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/