Alkmaar, 19 december 2014. SP Afdeling Alkmaar gaat na een half jaar radiostilte er weer vol tegenaan. De recente problemen stuurden de partij niet naar het verleden. Er is een frisse groep mensen opgestaan die vastberaden is om het SP geluid te laten horen. En dat achten partijleden hard nodig. Er staan met de drie decentralisaties die per 1 januari ingaan behoorlijk wat veranderingen te wachten voor de gewone burger. De SP Alkmaar gaat vanaf 21 december 2014 weer de straat op om in gesprek te gaan met de burger. Zij willen horen wat er onder de mensen leeft, ongeacht politieke kleur, een kernwaarde van de SP.

"Met deze op straat vergaarde informatie wil de SP zich vol in gaan zetten voor de gewone man, zodat de SP zich weer bezig kan houden met een andere kernwaarde van de SP: actievoeren, met en voor de burger van de gemeente Alkmaar", legt partijlid Lotte Kaaij uit.

Door haar gezicht op straat te laten zien, wil de SP de komende drie jaar aan de burger laten zien dat zij er weer staat, ook buiten verkiezingstijd om. Veranderingen binnen de gemeente vinden plaats op straat, aldus de leden, niet in de gemeenteraad. "Dit is de reden dat de SP gekozen heeft niet mee te doen aan de recente gemeenteraadsverkiezingen", aldus Kaaij. "De groep die nu doorgaat is dan ook niet onderdeel van de oude SP fractie. Die periode laat de afdeling achter zich en zij willen opnieuw beginnen met het creëren van een stevige afdeling die nog jaren voort kan bestaan".

Pin It
Bekeken: 1969x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/