Alkmaar, 15 januari 2015. De Onafhankelijke Partij Alkmaar heeft het college schriftelijk vragen gesteld over de veiligheid rond de International Children Games (ICG), die van 24 juni tot en met 29 juni in Alkmaar zullen plaatsvinden. Meer dan 1500 jonge sporters uit allerlei landen zullen meedoen. De sporters en hun begeleiders zullen ook recreëren en overnachten in Alkmaar. De ICG zullen op internationale belangstelling kunnen rekenen en OPA vraagt zich af of eventuele veiligheidsrisico’s voldoende in beeld zijn en of er al een compleet veiligheidsplan is en zo ja, of hier inmiddels goedkeuring voor is gegeven door instanties.

Daarnaast wil OPA graag weten of de ICG 2015 gemarkeerd is als evenement met verhoogd risico en wat voor rol de gemeente speelt in de beveiliging van de ICG 2015. Ook vraagt de lokale partij of de gemeenteraad betrokken wordt bij het eventueel toekennen van financiering voor veiligheidsmaatregelen.

 

Pin It
Bekeken: 1457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/