Alkmaar, 15 januari 2015. Dinsdagavond vond het districtskampioenschap baanwielrennen op het programma in het Sportpaleis. Nieuw waren de ritten voor stayers. Daardoor werd het een latertje, meldt het NHD, maar het gaf 'local' Patrick Kos wel de kans de eerste titel op de 20 kilometer achter de derny op zijn naam te schrijven, en het verschil tussen nationale titels en districtstitels wat te verkleinen. De regerend nationaal kampioen was samen met zijn gangmaker Willem Fack ruim te sterk voor de concurrentie. Tweede werd Raymond Nol met gangmaker Sam Mooij, derde werd nieuwkomer achter de derny Matthé Pronk, met gangmaker en broer Jos Pronk. Bas Heilig uit Spaarndam won het duuromnium, mede dankzij een moment van onachtzaamheid van concurrent Marc Veldt.

De districtskampioenschappen worden ook gezien als een voorbereiding op het nationale stayer kampioenschap, dat op 8 februari in Alkmaar verreden wordt. De drie heren zullen dan weer de strijd met elkaar aangaan. Raymond Pol zal voor het laatst meedoen. Met zijn 45 jaar vindt hij het mooi geweest. Veertig-plusser Pronk is inmiddels ex-prof. Patrick Kos rijdt wat minder lang mee met zijn 28 jaar. Bas Heilig heeft het volgende weekend de zesdaagse van Berlijn op het programma. Daarna gaat hij de weg op, richting het NK tijdrijden en het EK onder 23 jaar in Frankrijk.

Pin It
Bekeken: 1112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/