Alkmaar, 15 januari 2015. De provincie Noord-Holland voert van maandag 19 tot en met vrijdag 23 januari tussen 9.00 en 16.00 uur werkzaamheden uit in de berm van een aantal kruisingen op de Ring Alkmaar West. Dit kan leiden tot verkeershinder. Het betreft het graven van proefsleuven ter hoogte van de kruising van de ring met de Terborchlaan (N512), Bergerweg en Huiswaarderweg (N245). Om de werkzaamheden veilig te kunnen verrichten wordt plaatselijk een bermafzetting neergezet en de maximum snelheid voor verkeer verlaagd naar 50 km/uur. Alle rijstroken blijven beschikbaar.

De werkzaamheden worden uitgevoerd ter voorbereiding op een reconstructie van de drie kruisingen later dit jaar en volgend jaar. De Provincie werkt hierbij samen met Rijkswaterstaat, gemeente Alkmaar en gemeente Bergen. Voor vragen over werkzaamheden kan men naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website van de Provincie en Twitter (@provincieNH).

Ondertussen wordt tot en met vrijdag 16 januari gewerkt aan de geluidsschermen langs de Ring Alkmaar Oost (N242). Een aantal glaspanelen wordt vervangen. Vanwege de veiligheid zijn zowel het fietspad en een rijstrook richting Oudorp afgesloten.

 

Pin It
Bekeken: 2993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/