Alkmaar, 16 januari 2015. Tijdens de eerste reguliere raadsvergadering van de nieuwe gemeente Alkmaar bedankte de door de nieuwjaarsbrand getroffen Alkmaarse ondernemer Ronald Nordemann gisteravond de gemeenteraad van Alkmaar. In de brief, die voorgelezen werd door burgemeester Bruinooge, sprak Nordemann mede namens de familie Waardijk zijn waardering uit voor de steun die de raad heeft geboden in de vorm van de motie ‘Nieuwjaarsbrand Langestraat’. Hierin staat onder andere dat al het mogelijke in het werk zal worden gesteld om de vergunningsaanvragen van de getroffen ondernemers zo soepel en snel als mogelijk te laten verlopen. 

“Uw motie van 12 januari geeft ons steun en inspiratie in het opbouwen van de winkelpanden in de historische binnenstad van Alkmaar. Nu de grootste schok van het verdriet van het verlies verwerkt is, zien wij als ondernemers mogelijkheden om de te ontwikkelen nieuwbouw een echte aanwinst te laten worden voor de binnenstad van Alkmaar. Kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw, zowel voor ons als detaillisten, als voor de bewoners in de binnenstad. Als een feniks uit zijn as herrijzen. Solide, duurzaam en aantrekkelijk voor zowel het winkelend publiek als de bewoners. Bebouwing voor de langere termijn, zodat deze weer net zo beeldbepalend wordt als de panden die er stonden. Wij werken hard aan plannen voor de toekomst in onze Langestraat, en zijn enorm dankbaar met de toegezegde steun van de gemeente. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met ondersteuning van de gemeente Alkmaar deze catastrofe kunnen omzetten in een prachtige toekomst.”

Pin It
Bekeken: 2098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/