Alkmaar, 16 januari 2015. Al meer dan tweeënhalf jaar zijn zowel de kwaliteit van de twee kunstgrasvelden op sportcomplex 't Lood als de houdingen van de partijen die in deze kwestie tegenover elkaar staan ver beneden het nulpunt. Op 't Lood, net als het AFAS stadion eigendom van Stadionbeheer Alkmaar (SBA), traint voetbalclub Flamingo's samen met AZ. Volgens Paul Gijzen, voorzitter van Flamingo's, hebben de voetballers van Flamingo's veel last van blessures door de slechte kwaliteit van de kunstgrasvelden. Hij merkt bovendien dat de spelers van AZ de laatste tijd ook steeds vaker de voorkeur geven aan de gewone grasvelden.

Tweeënhalf jaar geleden was het eigenlijk al hard nodig dat de kunstgrasvelden vervangen werden en diende Flamingo's daar een procedure voor in bij de KNVB. De velden zijn toen uiteindelijk niet vervangen, maar enigszins gerenoveerd. Aangezien AZ binnenkort op de Kalverhoek in Wijdewormer gaat trainen lijkt het erop dat SBA gewoon geen zin heeft om 8 ton te investeren om de kunstgrasvelden op 't Lood te vervangen. Flamingo's heeft nu dus een spoedprocedure aangevraagd bij de KNVB zodat alle partijen de zaak samen kunnen bespreken.

20150116 kunstgrasveld flamingos

Pin It
Bekeken: 1203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/