Alkmaar, 16 januari 2015. De plaatsnaamborden bij Oudorp en Koedijk worden binnenkort vervangen. Dit was een verzoek van de raadsfractie van Leefbaar Alkmaar tijdens de raadsvergadering op 15 januari 2015. Sinds de gemeentefusie zijn er bij de dorpen in Schermer en Graft-de-Rijp namelijk blauwe plaatsnaamborden geplaatst waarop naast de naam van het dorp ook de tekst 'gem. Alkmaar' in witte letters te lezen is. Bij Oudorp en Koedijk staan echter nog steeds kleine witte plaatsnaamborden met zwarte tekst. 

Maya Bolte, fractieleider van Leefbaar Alkmaar bracht bij de vergadering dan ook het punt naar voren dat het niet zo kon zijn dat Schermer en Graft-de-Rijp mooie nieuwe borden hebben gekregen, terwijl Oudorp en Koedijk het nog steeds moeten doen met zwartwitte bordjes. Wethouder Nagengast verzekerde haar dat dit binnen acht weken rechtgezet zal worden en dat ook Oudorp en Koedijk voorzien zullen worden van nieuwe blauwe plaatsnaamborden.

 

 

Pin It
Bekeken: 2357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/