Alkmaar, 16 januari 2015. Aanstaande zondag 25 januari is de Georg Kesslerlounge van het AFAS stadion het decor van de Trouwbeurs Alkmaar. Dit is de tweede keer dat de Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS stadion wordt gehouden. Het evenement wordt georganiseerd door Njoy & Party in samenwerking met de evenementenafdeling van AZ. Aanstaande bruidsparen kunnen zich op de Trouwbeurs laten inspireren of zelfs gewoon hun hele bruiloft in één keer regelen.

Dit jaar wordt er nog grootser uitgepakt dan vorig jaar om de bezoekers alle mogelijke zintuiglijke sensaties te bezorgen. Zo zal er een kunstschilder aanwezig zijn om het evenement live op het witte doek vast te leggen en wordt er een roofvogelshow gehouden waarbij wordt gedemonstreerd hoe de vogels in kwestie de trouwringen komen brengen. Eventmanager Latupeirissa vat het evenement als volgt samen: "Zien, proeven, ruiken, horen en voelen. Kortom, Trouwbeurs Alkmaar is voor jong en oud een belevenis!"

De Trouwbeurs Alkmaar op 25 januari 2015 begint om 11:00 uur en zal om 17:00 uur afgelopen zijn. Kijk voor meer informatie op www.trouwbeursalkmaar.nl of www.facebook.com/TrouwbeursAlkmaar.

 

 

Pin It
Bekeken: 1318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/