Alkmaar, 16 januari 2015. Vanaf maandag 9 februari is het weer mogelijk deel te nemen aan het succesvolle beweeg- en afslankprogramma ‘Swimming Obese’ in de Hoornse Vaart. Gedurende twaalf weken worden de deelnemers onder andere door lifestyle coach Anouk Kroone intensief begeleid op het gebied van bewegen en gezonde voeding, zowel individueel als in groepsverband, in het water en ‘op het land’. Tijdens eerdere edities verloren deelnemers 10-20 kg lichaamsgewicht in 3 maanden. Voor meer informatie over het programma worden zaterdag 31 januari twee voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het programma ‘Swimming Obese’ heeft al enkele keren gedraaid in de Hoornse Vaart, met groot succes. Het is voor zowel dames al heren toegankelijk en bestaat uit een intensieve en preventieve cursus, waarbij het aanleren van gezonde eetgewoonten en op een verantwoorde wijze zelfstandig leren sporten voorop staan. Dit met het doel overgewicht te voorkomen en verminderen. Het programma is in eerste instantie gericht op volwassenen. De kosten zullen per persoon verschillen, afhankelijk van de tegemoetkoming die uw zorgverzekering betaalt. 

Zaterdag 31 januari worden er in de Hoornse Vaart twee voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd; om 10.30 en 11.30 uur. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad de Hoornse Vaart. Voorafgaand aan het programma worden op 2 en 5 februari, de risicoanalyse en de haalbaarheidstoets gedaan. Meer op de website van de Hoornse Vaart.

Pin It
Bekeken: 1132x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/