Alkmaar, 16 januari 2015. Het eerste herenteam van Alvoco moest het opnemen tegen clubgenoot Heren 2 en won de broedertwist eenvoudig met 4 - 0. Hiermee zet Alvoco een goede stap op weg naar het kampioenschap; het is inmiddels de vijfde zege op rij zonder sets te morsen.

Heren 2, in dit geval de thuisploeg, begint sterk aan de eerste set maar al snel komen de mannen van trainer/coach Peter Bienemann op stoom. Na een goede servicebeurt van Alvoco 1 staat het al snel 7 - 25 en is de eerste hobbel genomen. In de tweede set is de concentratie optimaal en door een goed lopende pass kan spelverdeler Paul Witte de aanvallers optimaal bedienen. Het vlaggenschip van Alvoco heeft teveel rake schoten voor het tweede team en zet de score op 13 - 25.

De derde set loopt moeizamer, de pass laat het even afweten maar door effectief te blijven aanvallen wordt ook deze set binnengehaald: 19 - 25. In de vierde en laatste set is de concentratie bij het het eerste weer terug en maakt het de partij eenvoudig af met 13 - 25. 

Alvoco verloor slechts twee van de tot nu toe dertien gespeelde wedstrijden. De meesten, waaronder dus de laatste vijf werden met 4 - 0 gewonnen. Met nog acht wedstrijden te spelen kan langzamerhand voorzichtig vooruit gekeken worden naar de glorieuze huldiging op de Kaasmarkt in de zeer nabije toekomst.

Pin It
Bekeken: 1094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/