Castricum, 16 januari 2015. Donderdagmiddag kregen een moeder en haar kind de schrik van hun leven toen ze in hun eigen huis in de Costerstraat overvallen werden. De moeder werd aan het eind van de middag door twee overvallers bedreigd en raakte daarbij lichtgewond. De daders zouden met hun buit gevlucht zijn via de Vondelstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval en zoekt getuigen die de overval of de daders hebben gezien. Het gaat om twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, waarvan er één een joggingbroek en een donkere jas droeg.

De politie vraagt iedereen die donderdagmiddag 15 januari tussen 16.30 uur en 17.45 uur iets verdachts in de omgeving van de Costerstraat heeft gezien wat te maken kan hebben met deze overval om dit te melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/