De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond tien voor drie een man en een vrouw aangehouden op de Marktstraat in Alkmaar. Het tweetal wilde de aanwijzingen van de politie niet opvolgen, de vrouw heeft een agent mishandeld.

Twee groepen personen waren op straat met elkaar in een ruzie verwikkeld en de politie kwam tussen beide. De groep werd uit elkaar gehaald en weggestuurd maar een 25-jarige Alkmaarse bleef de confrontatie zoeken. Ze werd meerdere keren gevorderd weg te gaan, maar toen ze daar geen gehoor aan gaf werd besloten haar aan te houden. Maar ook daar werkte de vrouw niet aan mee. Er onstond een worsteling tussen de vrouw en de agent, waarbij de agent werd geschopt en geslagen.

Een 27-jarige Alkmaarder die het nodig vond zich met de aanhouding van de vrouw te bemoeien werd ook aangehouden. De man bleek bovendien in het bezit te zijn van harddrugs. De drugs zijn door de politie in beslag genomen en beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De agent heeft licht letsel overgehouden aan het incident.

Pin It
Bekeken: 3670x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/